Omschrijving

Vrij gelegen vakantiewoning Utrechtse Heuvelrug
De recent ingerichte vakantiewoning is van alle gemakken voorzien.

Ligging:
De moderne vakantiewoning is gelegen aan de rand van de nationaal park de Utrechte Heuvelrug. Het is een vrijstaande, ruime woning met volledige privacy. De woonkamer heeft direct zicht op de weilanden met schapen en ondergaande zon. Aan de zijkant van het huisje kunt u genieten van het ochtendzonnetje en u heeft vanuit de woning directe doorgang naar aangrenzende weilanden.

Omgeving:
Het huisje staat in het buitengebied wat officieel hoort bij het dorpje Overberg. In de omliggende dorpen Amerongen, Leersum, Renswoude en Scherpenzeel kunt u terecht voor uw boodschappen. Er zijn diverse landwinkels in de buurt voor streekproducten. Zoekt u het wat ‘stadser’, dan is Veenendaal, bekend om de gezellige winkelstraat per auto (15 min) en per fiets (20 min) goed bereikbaar.
De bossen van de Utrechtse Heuvelrug zijn op loopafstand van het huisje. Hier kunt u naar hartenlust wandelen, fietsen en paardrijden. Dit gebied is zeer geliefd bij wielrenners, die de Amerongse berg een van de grootste uitdagingen vinden om te beklimmen.

Inrichting:
De woning is geschikt voor 2 personen en beschikt over 1 slaapkamer met tweepersoonsbed, badkamer, keuken, veranda. De gehele vakantiewoning is recent ingericht en fris.

Bijzonderheden:
Gratis dagelijks verse kippeneieren (in het seizoen).

Hier kunt u écht even ontspannen en genieten van de rust en de natuur in een prachtige omgeving.