Recensies

Mei 2015, compilatie uit gastenboek:
“Wij hebben een geweldige tijd gehad! Prachtige omgeving, heerlijke wandelingen en dan terugkomen in een heerlijk vakantiehuisje. Dank voor de lekkere eitjes en we hopen zeker teug te komen!”

“we hebben geboft het het mooie weer. Heerlijk kunnen genieten van de veranda. ’s Ochtends genoten we van jullie kippen en andere dieren tijdens de koffie. We hebben prachtige dorpjes bezocht en veel in het bos gewandeld en gefietst. We hebben gebruik gemakt van de fietsknooppunten, erg handig! Het huisje was heerlijk, we konden lang buiten zitten en genoten van de ondergaande zon. Bedankt voor jullie gastvrijheid!”

“een perfect onderkomen en van alle gemakken voorzien. Schitterend uitzicht over de weilanden met schapen. Nooit geweten dat de Utrechtse Heuvelrug zo mooi was! Het was een fantastische week!”

“Wat een fijn vakantiehuisje! Leuke plaatsjes zoals Amerongen met het kasteel, de rondleiding was e moeite waard. Lekker shoppen in Zeist en een uitzicht vanuit het huisje waar je helemaal relaxt van wordt. Bedankt!”

“Bij aankomst vonden we verse eitjes en bloemen, we voelden ons meteen welkom! Alles perfect verzorgd en alles wat we nodig hadden was aanwezig. We zijn naar de Leersumse plassen geweest en het kasteel in Amerongen. Al met al eg fijne dagen in een perfect huisje!”

“Een heerlijk huisje, ook wij voelden ons meteen thuis. Bedankt voor de goede zorgen en de hartelijke ontvangst!”

“Ik had het geluk twee weken te kunnen verblijven in dit heerlijke huisje op de Heuvelrug. Dit huisje is met liefde en vakmanschap ontworpen en neergezet, dat is aan alles te zien en te voelen. Het huisje verteld mij dat het is neergezet om mij als gast te behagen en meer dan dat. Ik heb lange wandelingen gemaakt in de omgeving en op de Grebbeberg in Rhenen. Als je daar toch bent, breng een bezoekje aan het berenbos in Ouwehands dierenpark waar verwaarloosde beren worden opgevangen. Het spijt me dat ik het huisje moet verlaten. Veel dank voor de gastvrijheid en oog voor detail. Aanrader!”

“Tijdens onze verkenningstocht door huis en tuin wandelde er een egeltje voorbij. Heerlijk huisje, mijn eerste reactie was, als ik ooit een zomerhuisje zou bouwen zou het zo moeten zijn. Heerlijk dat hoge dak en die open ruimte. Fijn dat er een wandelkaart aanwezig was. De omgeving is prachtig. Als wandelaar kun je hier goed uit de voeten. Met een beetje geluk schijnt de zon en kun je genieten op de veranda met openslaande deuren van een zonsondergang. We hebben zelfs reeën gezien”

“Dank voor deze fijne plek. Een huisje, knus, net zorg aangekleed en voorzien van een goed gevoel. Kleine dingen zoals bloemen en eitjes van de kippen bij aankomst zetten de puntjes op de i. We voelden ons snel thuis en heel welkom. De ontvangst was ook zeer hartelijk. We hebben een hele fijne week gehad met prachtig uitzicht en gezelschap van katten, kippen en schapen. Fijn gewandeld, dank!”

“Genieten, dat deden wij volop! Vanuit de luie stoel bekeken wij de reeën en af en toe een uil. We hebben machtig mooie wandelingen gemaakt! Er valt nog genoeg te verkennen voor een volgende keer!”

“Wat hebben wij een mooi paasweekend gehad! De paastakken en eitjes verwelkomden ons al hartelijk. Het huisje is van alle gemakken voorzien zodat ieder zich direct thuis voelt. Zo ook wij! We hadden graag ons weekend met een paar weken willen verlengen. Met uitzicht op de schapen en lammetjes, kippen, een bezoek aan het kasteel in Amerongen en lekker fietsen was dit een weekend om even helemaal bij te komen. We komen graag nog eens terug!”

Vrijdag 6 juni 2014, door Carla:
Een keurig huisje, prima geschikt voor 2 personen en een hond. Alles erop en eraan. Wifi zou helemaal mooi zijn geweest. Een leuk terrasje voor met prachtig uitzicht over de weilanden (helaas wel de hele dag in de schaduw). Veel privacy. Prima uitvalsbasis voor wandelingen in de buurt.

Vrijdag 23 mei 2014, door Harry Kug:
Gezellig, volledig, uitermate verzorgd, zeer schoon, mooi ingericht, aardige mensen, prachtige schapen, gezellige katten, gezonde kippen en h e e r l i j k e eitjes. We hebben een cholesterol-boost gehad en vreselijk genoten. Het uitzicht achter het huisje is fenomenaal.
Tot slot: SUPER en heel erg bedankt!

Woensdag 9 April 2014, door Els en Peter:
Op vrijdag 4 april 2014 had onze dochter als cadeautje voor ons een weekend geboekt in jullie mooie huisje.
Het weer was prachtig, het bos dichtbij, de Amerongse berg is ideaal voor wielrenners en het bos op 100 meter afstand van het huisje is heerlijk voor wandelaars.
Het huisje rook nog nieuw, was zeer smaakvol ingericht en er was aan alles gedacht: zout/peper, koffiepads/filterzakjes t/m welkomstkaart en verse eieren. Een lekker bed, mooie TV, mooie badcel en alles geweldig mooi schoon!
En dan het uitzicht: het was geweldig maar ook heerlijke privacy.
We hebben al heel wat huisjes gehuurd, maar dit was echt Top.

Zaterdag 15 Maart 2014, door Els en Jan:
We komen ’s avonds in het donker aan en Rolf toont ons het huisje.
Een mooi en modern, maar vooral ook praktisch ingericht huisje, precies voor twee personen.
Er straalt liefde en warmte uit, we voelen ons onmiddellijk welkom en thuis!
We krijgen verse eitjes mee, er is nog meer, hoor!
De volgende ochtend genieten we tijdens het ontbijt van de trotse haan met zijn kippen en het fantastische uitzicht.
Deze dagen fietsen we veel, gecombineerd met wandelen.
De omgeving is ideaal; bossen, heidevelden, meertjes, leuke stadjes en landgoederen, er is veel te beleven.
Al met al een verademing en zeker een aanrader voor wie eens iets anders wil! Doen!

Woensdag 18 december 2013, door Gerd:
Heb in voorbereiding op de Rotterdamse marathon 4 dagen heel veel gefietst en de ‘berg’ op & afgegaan!
Prachtige omgeving, goed geslapen en kom zeker terug in mijn verdere voorbereiding.
Dank voor de gastvrijheid!

Maandag 25 november 2013, door Henk en Leonie:
We hebben het heerlijk gehad in jullie huisje, helemaal gezellig.
Mooi huisje, leuk ontvangen met een bloemetje en een kaartje, heel leuk.
Zeker leuk om nog een keer over te doen, er is genoeg te wandelen en te fietsen.

Zondag 29 september 2013, door Leon en Tamara:
We zijn goed ontvangen. Toen we binnenkwamen stond de verwarming al aan. Verse bloemetjes en een leuk kaartje. Ons eerste indruk van het huisje. Met zorg, sfeervol en warm ingericht. Overal is aan gedacht. Zelfs verse eieren en koffiepads. Verse bloemen en een paar dagen later weer verse eitjes en zelf geoogste appels.
Het huisje is precies groot genoeg voor 2 personen. Wij hebben hier heerlijk kunnen vertoeven. Een heerlijke douche.
De omgeving is er mooi. We hadden uitzicht op de weide en mooie zonsondergang. Af en toe hoor je de kippen, de haan, de schapen, de hond en de poes. Wij komen uit de stad, en het is hier heerlijk tot rust komen.
Wij vinden het een aanrader en goed geregeld, dus dikke pluim voor de eigenaren van het huisje.

Maandag 22 juli 2013, door Natasja en Edi:
Wat een tophuis dit zeg! Wij hebben nog nooit zo’n mooie locatie gehad, het staat helemaal vrij, en kijkt uit over de uitgestrekte weilanden, totaal privé. Wij houden van huisjes met landelijke ligging, maar negen van de tien keer zit je toch op een park met meerdere buren en wordt je uitzicht na 100 m alweer belemmerd door de volgende bungalow. Wij vonden dit echt uniek, zo vrij en landelijk.
Het staat achter op het land van de eigenaren maar daar heb je eigenlijk geen last van, er loopt een pad naartoe en het bood eerder voordelen. Ze waren vriendelijk en lieten ons onze eigen gang gaan. Wij kregen verse kippeneitjes en hadden uitzicht op de schapen en kippen wat het landelijke gevoel nog eens versterkte en mijn dochter ook erg leuk vond want die is alleen het stadse gewend.
Het interieur is modern het is zo te zien nieuw geplaatst dus alles is nog in zeer goede staat van onderhoud. Moderne badkamer, met goede douche en moderne keuken, geen gammele kookpitjes maar een keramische kookplaat. Oh en wat ik ook een enorme pré vond was de kwaliteit van de bedden! Heerlijke dikke donzen dekbedden en een goede matras.
De eigenaren hebben het huisje met smaak ingericht. De woonkamer met grote openslaande deuren (met ramen) kijkt direct uit op het weiland waardoor het eigenlijk ook binnen al zodanig genieten is dat je verder weinig hoeft. De omgeving is mooi maar eerlijk gezegd hebben wij ons ook uitstekend vermaakt met het terras, en de binnenkant. Aanrader voor iedereen die van vrijheid houdt.